Monday, 6 February 2017

Kesan Awesome penggunaan basic set Mary Jardin

Salam...

Sejak dah terjebak dengan Mary Jardin ni, mulut saya asyik nak bercerita tentang Mary Jardin je.  hehe...

Ok sebelum saya melalut lebih jauh, ni saya nak share kebaikan yang telah dinikmati oleh para pengguna Mary Jardin. Skincare homemade yang selalu digembar-gembur itewwww

Dari jerawat yang sampai tak cukup tanah, akhirnya reda dengan penggunaan Mary Jardin


Kes ni pulak parut jerawat yang memang susah nak hilang.  Akhirnya kabur dengan penangan Mary Jardin

Sama jugak... mengurangkan kesan parut jerawat

Rata-rata feedback yang diterima adalah lebih kurang sebulan penggunaan Mary Jardin



Sebagai pecinta produk organic, kita akan sedia maklum yang jerawat atau parut jerawat TIDAK BOLEH hilang atau dirawat dalam masa yang terlalu singkat.  Ia memang akan mengambil masa TETAPI hasil yang diperolehi sangat mengembirakan.  Yang paling penting, kulit akan terawat secara semulajadi tanpa ada kesan penggunaan bahan terlarang.  Contoh kesan penggunaan bahan terlarang ialah kulit kemerahan seakan kesan terbakar, kulit mengelupas dan paling tak best, jerawat semakin teruk apabila kita berhenti memakai produk tersebut.  

Dan sebagai bukti produk Mary Jardin ni selamat, ia boleh digunakan keatas kulit bayi.  tapi jangan la pegi claymaskan baby tu pulak.. hehe... muka diorang ni suci murni lagi... Yang sesuai untuk baby ialah Facial Soap dan Face oil... tapi kena consult dengan agent dulu ye sebab kita pegi case by case basis... 



Yang paling command ialah masalah eczema... Ada orang sampai ke besar eczema dia tak hilang.  Dengan Mary Jardin, Alhamdulillah gejala eczema dapat dikurangkan.  Saya tak cakap hilang terus tau. sebab eczema ni punca kejadian boleh jadi pelbagai.  Tetapi boleh ikhtiar untuk kurangkan kesan eczema tu...


Ni comment empunya gambar
My lovely son Ada eczema..Selama ni kami bergantung pada hemopati.Alhamdulillah, hemopati dah stop..Amalkan face oil je sekarang.Banyak ubat kami usahakan untuk sembuhkan eczema dan..kebanyakkan ubat sapu ada steroid..sekarang kami hanya pakai face oil #maryjardin.. natural dan organic..Nak kongsi..semua harus cuba keajaiban face oil ni..bukan untuk keuntungan saya..no..no..Just untuk orang kesayangan kita..😘😘It works for my son..Sbb zhafran ada eczema skin..So it surely works for good skin like yoursLove the smellLove the result


Ni pulak contoh sampai ke besar eczema dia tak hilang

GO NATURAL
Ingat lagi tak kenalan Ami yang ada eczema teruk sejak beberapa tahun sudah?
First time Ami bagi dia cuba #MaryJardin Face Oil pada 3 Jan 2017.
Semalam 16/1/2017 keadaan eczema di kakinya menunjukkan perubahan yang positif alhamdulillah. Beliau hanya sapu Face Oil beberapa kali (sebab Ami jarang pergi ke rumahnya). 
Alhamdulillah, beliau dah stop krim/lotion yg digunakan sebelum ni. Dan istiqomah Natural!
Ami tumpang seronok,sebab sebelum ni kakinya selalu bleeding akibat dia bergaru!

Banyak lagi feedback positif yang kami dah terima hasil penggunaan Mary Jardin ni.  Tapi tak boleh la letak semua kat sini... Saya akan kongsikan lagi di lain entry.  

Saya sendiri dah fully bertukar ke Mary Jardin ni... so far tiada sebarang masalah.  Apa yang penting mind set kena betul.  Mary Jardin ni hanya asbab untuk segala permasalah di kulit wajah kita.  Yang menyembuhkan itu hanya Allah.  Dan sebab itu, saya positifkan fikiran untuk tidak terlalu fikir short result tapi enjoy of MJing... best tau claymask dia... rasa bersih je kulit wajah titew...

Nak beli kat mana??? 

Ayu (saya la tu...) 
Mary Jardin Trusted Agent
#maryjardin
#codbandarsaujanaputra
#codjalantunrazakkl

Whatsapp 017-4646225
Basic Set Mary Jardin RM 175 


Facebook: Mary Jardin Beauty Consultant
Ayu: 017-4646 225

www.wasap.my/60174646225





No comments:

Post a Comment